Wil jij op een ondernemende manier bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken? Ben je op je best in een omgeving met weinig kaders en veel vrijheid? En kun jij daarbij omgaan met veel verantwoordelijkheid? Kom dan werken als programma manager in het jonge, gedreven team van SMO!

SMO is op zoek naar een ondernemende programmamanager met +/- 2 jaar ervaring die zich  in wilt zetten om samen met ons maatschappelijke impact te maken op het gebied van Ondernemerschap & Innovatie en Duurzaamheid.

Jouw verantwoordelijkheden
Als programmamanager sta je het in het midden van het team en onze projecten. Je werkt aan het vormgeven en uitvoeren van projecten en zorgt dat processen optimaal verlopen en dat deadlines bewaakt worden. Geen complexe systemen, maar nauwe betrokkenheid bij het team en de activiteiten. Je bent het aanspreekpunt voor partners en onderhoudt persoonlijke relaties. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het commercialiseren van producten van SMO en het werven van nieuwe klanten en partners.

Een aantal projecten waar jij je bijvoorbeeld mee bezig zal houden zijn de CE Booster, een programma om circulaire ondernemers te helpen groeien, doorontwikkeling van de Rotterdam100, een succesvolle talentencompetitie waarin studenten aan de Next Economy werken, en publicaties over onderwerpen zoals international CSR. Voor meer informatie over de activiteiten van SMO, zie hier.

Profiel
Wij zoeken iemand die:

– motiveert en de leiding neemt

– overzicht bewaart, direct en helder communiceert

– commercieel is en nieuwe partners kan werven

– ondernemend is en overal kansen ziet

– veel energie heeft en kan inspireren!

De ideale kandidaat heeft een WO diploma en +/- 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.

Ons aanbod
We bieden je een energieke en dynamische werkplek, met veel ruimte voor eigen initiatief. Bij SMO maak je in korte tijd kennis met maatschappelijke thema’s en diverse aspecten van ondernemerschap. Je krijgt de mogelijkheid om met veel verantwoordelijkheid echt impact te maken. Wij werken met een jong, multidisciplinair en gedreven team en met een breed netwerk van externe partners en experts.

Klinkt goed? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Daphne Truijens voor 14 december naar truijens@smo.nl.

Over SMO
Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO) is al meer dan 45 jaar de trusted third party voor overheid, wetenschap en bedrijfsleven. Als onafhankelijke partij signaleert SMO complexe vraagstukken en identificeert gedeelde maatschappelijke ambities. Wij verbinden key stakeholders uit overheid, wetenschap en bedrijfsleven en stimuleren een integrale aanpak om maatschappelijke ambities gezamenlijk versneld te realiseren. Dit doen we onder andere door het toegankelijk maken van kennis en het organiseren van workshops, evenementen en innovatie challenges. De kracht van SMO schuilt daarbij in haar aanpak; een combinatie van bedenken, verbinden en doen. SMO richt zich op de volgende belangrijke thema’s in de samenleving: Innovatie & Ondernemerschap, Zorg & Welzijn, Duurzaamheid en Arbeidsmarkt.

Maatschappelijke ambities versneld realiseren, dat doen we samen!