Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar je veel kunt leren, echt een bijdrage kunt leveren en aan maatschappelijke vraagstukken kunt werken? Kom werken als junior project manager in het jonge, gedreven team van SMO!

Jouw verantwoordelijkheden

Als junior projectmanager houd jij je enerzijds bezig met de uitvoering van projecten, anderzijds met het dagelijkse verloop van zaken. Je helpt bijvoorbeeld bij het managen en organiseren van evenementen, begeleiden van publicaties en uitvoeren van onderzoeken naar uiteenlopende maatschappelijke vraagstuk`ken binnen onze Labs: Zorg & Welzijn, Innovatie & Ondernemerschap, Duurzaamheid en Arbeidsmarkt. Daarnaast houd je je bezig met het management van de SMO Community, ondersteun je bij de administratie en communicatie en ben je niet bang om je mouwen op te stropen tijdens evenementen. Voor een impressie van mogelijke projecten waar jij je mee bezig kan houden, zie hier.

Profiel

Wij zoeken iemand die:

– georganiseerd en gestructureerd werkt

– brede maatschappelijke interesse heeft

– een team player is

– snel kan en wil leren

– een ondernemende mindset heeft

– een HBO of WO diploma en +/- 1 jaar werkervaring heeft

Ons aanbod
Bij SMO maak je in korte tijd kennis met maatschappelijke thema’s en diverse aspecten van ondernemerschap. Je krijgt de mogelijkheid om met veel verantwoordelijkheid echt impact te maken. Wij werken met een jong en gedreven team en besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Klinkt goed? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Daphne Truijens voor 14 december naar truijens@smo.nl.

Over SMO
Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO) is al meer dan 45 jaar de trusted third party voor overheid, wetenschap en bedrijfsleven. Als onafhankelijke partij signaleert SMO complexe vraagstukken en identificeert gedeelde maatschappelijke ambities. Wij verbinden key stakeholders uit overheid, wetenschap en bedrijfsleven en stimuleren een integrale aanpak om maatschappelijke ambities gezamenlijk versneld te realiseren. Dit doen we onder andere door het toegankelijk maken van kennis en het organiseren van workshops, evenementen en innovatie challenges. De kracht van SMO schuilt daarbij in haar aanpak; een combinatie van bedenken, verbinden en doen. SMO richt zich op de volgende belangrijke thema’s in de samenleving: Innovatie & Ondernemerschap, Zorg & Welzijn, Duurzaamheid en Arbeidsmarkt.

Maatschappelijke ambities versneld realiseren, dat doen we samen!