Publicaties

de-economische-kracht-van-de-ondernemende-vrouw

De economische kracht van de ondernemende vrouw

Drs. M. (Monique) Brummans, N. (Nicolette) Loonen, I. (Ingrid) Verheul, D. (Dianne) Bevelander, MBA & PhD, M. (Michiel) de Wilde MBA, Privé: Kim Boersma, M. (Madeleine) van der Steege, I. (Ilse) Matser, C. (Chantal) Remery, L. (Lonneke) van der Waa, C. (Caroline) Essers,

20,51

In de loop der jaren heeft de getalenteerde en ambitieuze vrouw meer positie weten te veroveren in de (sub-) top van organisaties en bedrijven. Het thema is geadopteerd door vele arbeidsorganisaties en heeft tot een wezenlijke verandering op de arbeidsmarkt geleid. Diverse doelen zijn nog niet gehaald maar vrouwen aan de top krijgen  gaandeweg steeds meer de steun van beleidsmakers en beslissers.

Het MKB als motor van onze economie verdient grote aandacht. In een arbeidsmarkt waar loondienst steeds meer plaats maakt voor het zelfstandig ondernemerschap en waar zelfstandigheid een steeds grotere appreciatie en acceptatie krijgt, past het uitstekend om vrouwen te stimuleren naar en ondersteunen in het  ondernemerschap. Dit kan breed beschouwd worden. Zowel als starter, groeier of als opvolgster in het familiebedrijf zouden vrouwen steeds meer in beeld kunnen komen.

In deze publicatie zullen wetenschappers en ondernemers samenwerken om het ultieme verband te leggen tussen onderzoeksfundamenten van female entrepreneurship en praktijkervaringen.

Drs. Monique BrummansNicolette Loonendr. Ingrid Verheuldr. Dianne BevelanderKim BoersmaJosette Dijkhuizen,  Madeleine van der Steege, Lonneke van der Waa, Ilse Matser, Michiel de Wilde, Chantal Remery en Caroline Essers.

Categorie: .
Gepubliceerd 01/03/2015
Labs Innovatie & Ondernemerschap,
Preview