Publicaties

corporate-entrepreneurship-2

Driving Corporate Innovation and Entrepreneurship: An Integral Perspective

Het opbouwen en ondernemend houden van een organisatie vergt zorg en motivatie. Ondernemerschap heeft binnen een organisatie niet één bron, maar kan door de hele organisatie op formele en informele wijze gestimuleerd worden. Op welke manieren uit zich dit in een organisatie, en hoe kan jij zelf aan het ondernemerschap van je organisatie bijdragen?

Ferdinand Jaspers, Jorg Lescher en Jeroen Veenenbos van Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) bespreken in hun artikel ‘Driving Corporate Innovation and Entrepreneurship: an Integral Perspective’ het ECE pyramide model, en leggen aan de hand van dat model vier essentiële capaciteiten uit die een organisatie nodig heeft om ondernemend te blijven, en de manier waarop deze zich tot elkaar verhouden.

Benieuwd naar hoe je jouw organisatie kan versterken? Lees het volledige artikel hier.

Dit artikel is onderdeel van een serie publicaties binnen het thema Innovatie & Ondernemerschap over Corporate Entrepreneurship van SMO, powered by DutchCE.

Gepubliceerd 24/11/2016
Labs Innovatie & Ondernemerschap,

Gerelateerd


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/smo/domains/smo.nl/public_html/wp-content/themes/thecompany/woocommerce/single-product/related.php on line 78