Start op: 1 Mar 2018 om 00:00

Ben jij een ambitieuze student of young professional?

De Rotterdam100 is een extra curriculair programma voor talentvolle studenten en young professionals, die verder willen kijken dan reguliere onderwijsprogramma’s en passie hebben voor interdisciplinaire samenwerking en de Next Economy.

Tijdens deze talentencompetitie werk je in multidisciplinaire teams samen met onder meer ABN AMRO, CGI, TNO, Humanitas en Port of Rotterdam aan uitdagende business cases om de stad Rotterdam te innoveren. De toptalenten creëren apps, producten en business concepten voor de Next Economy en ontwikkelen ondernemerschapsvaardigheden, doen sector overschrijdende inzichten op, ontvangen unieke carrière kansen en creëren een waardevol netwerk. Je krijgt inspirerende keynote’s van Jan Peter Balkenende en Hendrik Halbe en wordt meegenomen in een rollercoaster aan trainingen van o.a. het Erasmus Centre for Entrepreneurship, de Get in the Ring Foundation en natuurlijk Stichting Maatschappij en Onderneming zelf.

Als winnaar word je bekroond tot ‘Rotterdams Most Excellent’ en win je een all inclusive trip naar de Get in the Ring Global Meetup in Portugal! Tijdens deze finale krijg je toegang tot alle workshops, trainingen, netwerkbijeenkomsten en de grote eindshow.

Meld je voor 29 februari 2018 aan via de website www.rotterdam100.nl

“In de huidige complexe wereld heeft Rotterdam denkers en doeners nodig die innovatieve ideeën ontwikkelen voor een toekomstbestendige economie. De Rotterdam100 stimuleert de innovatiekracht van Rotterdam door studenten en young professionals de kans te bieden hun talenten te ontwikkelen en bedrijven nieuwe inzichten te geven.”

                                                                                   –   Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam

Programma

Selection Day | 6 april 2018

24 Hour Creation Battle | 24 & 25 mei 2018

In-house Day | april/mei 2018

Grand Final | 25 mei 2018

Contact