Start op: 16 Sep 2014

Op 16 september 2014 organiseert SMO traditiegetrouw de feestelijke Prinsjesdagbijeenkomst, die dit jaar in het teken staat van ondernemen in transitie. Er zal op het SMO-kantoor, met eersterangs uitzicht op de Gouden Koets, in besloten gezelschap worden geluncht, genetwerkt en de discussie worden gestart over de Troonrede.

De huidige, snel veranderende maatschappij vraagt om responsiviteit en flexibiliteit van ondernemers om zo in te kunnen spelen op nieuwe mogelijkheden. Om dit onderwerp uit te lichten en ondernemers op deze veranderingen voor te bereiden, heeft SMO een Lab geïnitieerd waaruit haar nieuwste publicatie voortkomt: Ondernemen in transitie: Bedrijfstransities als innovatief model voor duurzaam ondernemen. Door gebruik te maken van de transitiekunde en te wijzen op best practices van maatschappelijke koplopers worden boeiende inzichten in bedrijfstransities en de stap naar duurzaam ondernemen gepresenteerd. Hoe kunnen ondernemers de toekomst tegemoet treden? En hoe moeten ondernemers hun structuur, cultuur en werkwijzen gaan veranderen? Deze en andere vragen zullen tijdens de Prinsjesdagbijeenkomst 2014 centraal staan.

Prof. dr. Derk Loorbach en Prof. dr. ir. Jan Rotmans zullen deze dag de SMO-publicatie toelichten en de discussie starten. Het boek zal hierbij persoonlijk aan u overhandigd worden. Vervolgens zal na een gezamenlijke lunch de Gouden Koets het Lange Voorhout passeren en zullen we uitgebreid stilstaan bij de Troonrede. André Olijslager, bestuursvoorzitter van SMO, zal hierna zijn visie presenteren. Tot slot, zullen Cees Oudshoorn, directeur Beleid van VNO-NCW en Marga Hoek o.a. auteur Managementboek van het jaar 2014 hun visie over Ondernemen in Transitie geven.

Locatie
Lange Voorhout 92
Den Haag
Contact

Gerelateerde


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/smo/domains/smo.nl/public_html/wp-content/themes/thecompany/single-evenement.php on line 352