Start op: 10 Nov 2017 om 09.00 tot 17.00

Het NTE wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Na het succes van de voorgaande vier evenementen belooft het dit jaar wederom een dag vol inspiratie, boeiende sprekers, creativiteit en nieuwe inzichten te worden.

Om even kort uit te leggen: Het NTE 2017 staat in het teken van Next Economy. Dit is een buzzword dat alle uitdagingen representeert die geadresseerd moeten worden om ervoor te zorgen dat wij in een toekomstbestendige maatschappij en economie kunnen leven. Het programma is mede ontwikkeld met Randstad, Van Oord, KPN, Unilever en gemeente Rotterdam en is gefocust op Leadership for Impact.

Aan de hand van workshops gefocust op IdeatonDesign Thinking en Pitchen gaan verschillende multidisciplinaire trainee teams onderling de strijd met elkaar aan. Niet alleen draagt dit bij aan de persoonlijke groei van trainees, maar ook creëert het unieke employee branding en de kans om bij te dragen aan een toekomstbestendige maatschappij en economie. Wij sluiten de dag feestelijk af om ons vijf jarig bestaan te vieren. Meer informatie is hier te vinden.

Contact

Gerelateerde


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/smo/domains/smo.nl/public_html/wp-content/themes/thecompany/single-evenement.php on line 327