Start op: 18 Feb 2016 Aantal plaatsen: 100

‘Gezondheid’ is een van de belangrijkste trends voor de foodsector en beïnvloedt onder andere de productie, assortimentskeuzes en marketing voor foodbedrijven. Daarnaast groeit bij overheden en consumenten geleidelijk het inzicht over de invloed van voeding op gezondheid. Vanuit maatschappelijk perspectief is de toename van obesitas veelbesproken. Ongezonde voeding speelt daarin een grote rol. Omgekeerd geldt ook: voeding kan bijdragen aan het voorkomen van gezondheidsproblemen wat aansluit bij de wens van een individu om zich goed te voelen en langer in goede gezondheid te leven. Innovaties in foodtechnologie en in consumententechonologie, zoals wearables en apps die helpen “meten en weten” zorgen voor versnelling van dit proces.

Aanstaande donderdag ondersteunt SMO dit food event dat georganiseerd wordt door ING.  We stellen u en andere ondernemers in staat om kennis en ervaring te delen en nieuwe inspiratie op te doen. Verwacht daarbij een mix van gevestigde namen en start-ups uit de hele foodsector. Sofie van Enk (presentatrice van o.a. De Keuringsdienst van Waarde) zal tijdens deze interactieve middag de gasten uitdagen met verschillende stellingen en interessante discussies over dit thema.

Datum

18 februari 2016
Locatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship (Rotterdam Science Tower)

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Contact

Gerelateerde


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/smo/domains/smo.nl/public_html/wp-content/themes/thecompany/single-evenement.php on line 327