Start op: 17 Mar 2014

SMO nodigt u van harte uit om deel te nemen aan het partnerevenement met o.a. Science Works: ‘Kennisintensieve Beleidsontwikkeling in praktijk’.

Overheidsbeleid is een proces dat steeds transparanter tot stand komt. Kennis, data en expertise om het beleid te onderbouwen zijn ruim beschikbaar maar de manier om dit effectief in te zetten verschilt sterk per organisatie. Procedures om de diverse soorten van kennis in te winnen bestaan vaak niet, en vaak hebben beleidsmakers eenvoudigweg de tijd niet om de diverse soorten van kennis en expertise in te winnen. Dit congres gaat over de mogelijkheden voor beleidsmakers om effectief gebruik te maken van niet alleen kennis van publieke instellingen, maar ook oplossingen te zoeken die worden aangedragen door burgers, ondernemers of nieuwe internet applicaties.

Dit congres nodigt beleidsmakers, onderzoekers en intermediairs uit om de mogelijkheden voor innovatieve beleidsvorming te bespreken!

Op vrijdag 6, 13 en 20 juni vindt in Den Haag de driedaagse Leergang “Kennisintensieve beleidsontwikkeling” plaats. Deelnemers aan de leergang kunnen voor de helft van de prijs naar het congres “Kennisintensieve Beleidsontwikkeling in Praktijk” op 2 april 2014.

Bent u lid van SMO? Dan ontvangt u namelijk korting! Registreer hier. Voor het programma en meer informatie kunt u hier klikken.

Contact

Gerelateerde


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/smo/domains/smo.nl/public_html/wp-content/themes/thecompany/single-evenement.php on line 327

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/smo/domains/smo.nl/public_html/wp-content/themes/thecompany/single-evenement.php on line 352