Start op: 3 May 2014

In 1990 werd er bij Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO) een publicatie uitgegeven onder de titel ‘Cherchez la Femme’. Het betrof een gefundeerde studie naar de arbeidsparticipatie van vrouwen in Nederland met daarnaast een praktisch stappenplan om het vrouwelijk aandeel onder werknemers in bedrijven te vergroten. De schrijvers van deze publicatie, Margreet Kamp, Len Rempt-Halmmans de Jongh en Monique Brummans zetten hiermee dit onderwerp op de kaart.

Anno 2014 richt SMO samen met Monique Brummans opnieuw haar blik op dit thema om het project ‘Vrouwen en Ondernemerschap’ op te zetten. Meer gekwalificeerde vrouwen moeten opstaan en een onderneming starten of onderdeel worden van een diverse top in het bedrijfsleven. Dit jaar zal naast een wetenschappelijke publicatie ook een Startup bootcamp georganiseerd worden.

Deze Startup bootcamp wordt exclusief georganiseerd door het Erasmus Centre for Women and Organisations, Erasmus Centre for Entrepreneurship, The Next Women en Stichting Maatschappij en Onderneming. De bootcamp is bedoeld voor vrouwen die enthousiast worden van ondernemen en meer willen leren over het ondernemerschap. Voor deelname is het niet noodzakelijk dat je het voornemen hebt om een eigen onderneming te starten; ook wanneer je geïntrigeerd bent door een carrière in entrepreneurship ben je van harte welkom. Deze bootcamp voorziet je in de kennis, inzichten en vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle ondernemer te worden. Tijdens de tweedaagse workshop wordt een praktische aanpak aangemoedigd op basis van een dynamisch en interactief programma.

De bootcamp zal op zaterdag 3 en zondag 4 mei plaatsvinden aan de ECE Startup Campus, Rotterdam Science Tower 11e verdieping, Marconistraat 16.

Geïnteresseerd in deelname? Klik hier om u aan te melden. Meer informatie kunt u opvragen via contact@smo.nl

Contact

Gerelateerde


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/smo/domains/smo.nl/public_html/wp-content/themes/thecompany/single-evenement.php on line 352