SMO Young Professionals

SMO Young Professionals zijn talentvolle jonge starters of pas afgestudeerden die hun talent, kennis en vaardigheden vrijwillig inzetten voor vraagstukken van de toekomst. Door mee te schrijven aan publicaties, het organiseren van evenementen, workshops en andere activiteiten rondom maatschappelijke vraagstukken werken zij onder begeleiding aan hun eigen ontwikkeling en aan de toekomst van Nederland. Zij werken hierbij samen met een groot netwerk van publieke en private organisaties en de promovendi en studenten van Jong SMO.

Eén keer per jaar organiseert SMO in samenwerking met organisatieadviesbureau Berenschot het Nationaal Trainee Event (NTE). Het NTE brengt young professionals uit zowel de publieke als private sector samen om elkaar te ontmoeten en samen aan de toekomst van Nederland te werken. 150 trainees worden uitgedaagd om breder te kijken dan hun eigen organisatie, met als doel inspiratie en activatie om met de opgedane kennis en verbeterde skills hun steentje bij te dragen aan de transitie naar een meer houdbare en duurzame economie.  Voor meer informatie over het NTE kijk op www.nationaaltraineeevent.nl.

Onze groep young professionals zijn de veranderaars van morgen door onder andere hun:

  • Frisse, wetenschappelijk onderbouwde en ondernemende blik
  • Multidisciplinaire achtergronden
  • Resultaatgerichtheid in een korte tijd
  • Aansturing op co-creatie en het verbinden van stakeholders
  • Maatschappelijke betrokkenheid

Enthousiast geworden? Word dan actief binnen onze groep van ambitieuze en talentvolle young professionals! Voor meer informatie en contact klik hier.

Jong SMO

SMO verbindt overheid, bedrijfsleven, wetenschap met jongeren. Binnen SMO zijn drie jongeren afdelingen: SMO Studenten, SMO Young en SMO Promovendi. Samen met dit jong talent, de veranderaars van morgen, worden tools als scenariodenken, brainstormsessies en pilotprojects ingezet om een maatschappelijk vraagstuk te analyseren, de dialoog te starten en toekomstbestendige oplossingen te formuleren én op te lossen! Wil jij je ook aansluiten bij Jong SMO?