Ben jij een conceptuele denker? Wil je leren ‘productizen’? Kun je goed coördineren en is organiseren jouw ‘middle name’? Solliciteer dan op de stage Social Entrepreneurship & Business Development bij SMO!

Over SMO
Door de snel veranderende wereld worden zowel bedrijfsleven, als overheid en wetenschap geconfronteerd met steeds complexere vraagstukken. SMO (Stichting Maatschappij en Onderneming) identificeert en signaleert maatschappelijke vraagstukken die een gezamenlijke aanpak en een groot aanpassingsvermogen vereisen. Als trusted third party verbindt en activeert SMO key stakeholders om samen maatschappelijke ambities versneld te realiseren. Dit doet SMO vanuit vier verschillende thema’s, namelijk: Innovatie &Ondernemerschap, Zorg & Welzijn, Arbeidsmarkt, en Duurzaamheid.

Jouw verantwoordelijkheden
Als stagiair Social Entrepreneurship & Business Development richt je je voornamelijk op de uitbreiding van de Medewerkersdialoog binnen verschillende sectoren in Nederland. De medewerkersdialoog is een programma waarbij cruciale maatschappelijke transities, zoals grootschalig gebruik van technologie in de zorgsector om de vergrijzing te kunnen opvangen, bottom up gestimuleerd worden door, onderzoek, training van medewerkers en het faciliteren van een dialoog met bestuur en management. Hierbij worden verschillende tools ingezet, zoals live analyses, workshops en verschillende HR-methoden. Voor kort filmpje van de medewerkersdialoog, klik hier!

Als stagiair werk je nauw samen met zowel het management team als Jong SMO, een community van young professionals, promovendi en studenten die hun kennis en vaardigheden actief willen inzetten voor maatschappelijke vraagstukken. Zo ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van verschillende medewerkersdialogen in Nederland. Je stuurt workshopbegeleiders vanuit Jong SMO aan, zorgt dat het logistieke proces optimaal verloopt, en zet een goede sfeer neer.  Daarnaast ondersteun je bij het ‘productizen’ van de medewerkersdialoog, denk je mee over de strategie, ontwikkel je het concept verder, en zorg je voor de uitrol naar verschillende sectoren.

Profiel
Wij zoeken iemand die:
– goed kan organiseren en coördineren
– overzicht kan houden en gestructureerd werkt
– concepten naar producten kan vertalen
– goed overweg kan met technologie
– overal kansen ziet
– veel energie heeft en kan inspireren!

Aanbod
Bij SMO maak je in korte tijd kennis met de vele aspecten van ondernemerschap. Je krijgt de mogelijkheid om je op organisatorisch en ondernemerschapsgebied te ontwikkelen. Wij werken met een jong en gedreven team en hebben een goede werksfeer hoog in het vaandel staan. Door de platte organisatiestructuur kan je snel veel verantwoordelijkheden krijgen. Daarnaast bouw je aan je persoonlijke netwerk, spar je met topbestuurders vanuit het SMO netwerk en krijg je gedurende de periode dat je bij ons stage loopt, een stagevergoeding.

Word jij hier enthousiast van? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Daphne Truijens (truijens@smo.nl)