HBO/WO Stage Project Management

Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO) is de denktank voor Nederland sinds 1968. De stichting stelt zich ten doel de dialoog tussen bedrijfsleven en samenleving te initiëren en te stimuleren. Zij draagt door wetenschappelijk onderzoek en kennisoverdracht bij aan het adresseren van economische en maatschappelijke vraagstukken voor de (middel)lange termijn. SMO koppelt complementaire partijen per vraagstuk en faciliteert een projectmatige aanpak om tot succesvolle

toepassing op de lange termijn te komen. Deze projecten gaan voorbij aan de waan van de dag en richten zich op een holistische aanpak binnen een bepaalde thematiek.

Als stichting zijn wij continu op zoek naar nieuwe projecten om de dialoog verder te stimuleren en nieuwe inzichten voor langetermijnvraagstukken te ontwikkelen. Om dit te bereiken hebben wij een team van enthousiaste en ondernemende stagiaires die de kans krijgen om nieuwe strategieën te bedenken en uit te voeren.

Wij zoeken per direct een stagiair(e) om projecten te ontwikkelen en uit te voeren. Binnen de meeloopstage zal je meewerken in ons jonge projectteam waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Zo help je actief mee met het ontwikkelen van nieuwe projecten om onze doelstellingen te bereiken. Je zorgt ervoor dat de relevante stakeholders met elkaar om de tafel komen om over relevante thematiek te sparren. Jij bent de facilitator van het proces en verbindt partijen uit het bedrijfsleven en de wetenschap met elkaar. Hierbij is jouw creativiteit en inzet van groot belang. Eerdere projecten richtten zich o.a. op vrouwelijk ondernemerschap, mvo, duurzame steden en filantropie.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die beschikbaar is voor een periode van minimaal 3 maanden. Je hebt een proactieve en ondernemende instelling en bent in staat zelfstandig projecten te leiden. Daarnaast beschik je over een uitstekende schrijfvaardigheid in het Nederlands. Minimaal 3e jaars HBO of WO student.

Aanbod

Wij bieden een meeloopstage met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Als stagiair(e) vorm je een belangrijke schakel in ons team en zal je zelf projecten leiden. Deze stage is een goede manier om je naast je studie breed verder te ontwikkelen in een ambitieuze en enthousiaste omgeving en je maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. Door feedback en ondersteuning te bieden helpen we je binnen de stage verder te groeien. Je krijgt bovendien de mogelijkheid om je netwerk sterk uit te breiden. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie t.a.v. Daphne Truijens naar vacature@smo.nl.