Start op: 3 Jan 2017 om 00:00

Ben jij een ambitieuze student of young professional?

De Rotterdam100 is een extra curriculair programma voor talentvolle studenten en young professionals, die verder willen kijken dan reguliere onderwijsprogramma’s en passie hebben voor interdisciplinaire samenwerking en de Next Economy.

Tijdens deze talentencompetitie werk je in multidisciplinaire teams samen met onder meer ABN AMRO, CGI, KPN, ENGIE en Port of Rotterdam aan uitdagende business cases om de stad Rotterdam te innoveren. De toptalenten creëren apps, producten en business concepten voor de Next Economy en ontwikkelen ondernemerschapsvaardigheden, doen sector overschrijdende inzichten op, ontvangen unieke carrière kansen en creëren een waardevol netwerk.

Als winnaar wordt je bekroond tot ‘Rotterdams Most Excellent’, ontvang je een aanbevelingsbrief van burgemeester Aboutaleb en win je een all inclusive internationale trip naar de Get in the Ring Global Final. Tijdens deze finale krijg je toegang tot alle workshops, trainingen, netwerkbijeenkomsten en de grote eindshow!

Meld je voor 03 januari 2017 aan via de website www.rotterdam100.nl

“In de huidige complexe wereld heeft Rotterdam denkers en doeners nodig die innovatieve ideeën ontwikkelen voor een toekomstbestendige economie. De Rotterdam100 stimuleert de innovatiekracht van Rotterdam door studenten en young professionals de kans te bieden hun talenten te ontwikkelen en bedrijven nieuwe inzichten te geven.”

                                                                                   –   Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam

Programma

Pitch Day | 19 januari

24 Hour Creation Battle | 9 en 10 februari

Getting It Done Battle | maart tot juni

Grand Final | 8 juni

Contact