Start op: 24 Mar 2016 om 11am tot 7pm

Duurzaamheid en de circulaire economie worden steeds belangrijker, ook op de universiteit. Daarom vinden dit jaar van 22 tot en met 24 maart de Erasmus Sustainability Days plaats. Drie dagen lang zijn er lezingen, workshops, case studies, discussiepanels en netwerkborrels die in het teken staan van deze thema’s.

In september 2015 maakte de Verenigde Naties de Sustainable Development Goals bekend waarmee het iedereen heeft opgeroepen om actie te ondernemen. Duurzamer leven betekent dat de behoeften van de huidige generatie vervuld moeten worden zonder concessies te doen aan de behoeften van toekomstige generaties. Het principe business as usual volstaat niet meer: een verandering waar iedereen deel van uitmaakt is nodig. SMO draagt graag haar steentje bij en zal daarom een bijdrage leveren aan de paneldiscussie met de kennis en het netwerk van CE Booster.

De Erasmus Sustainability Days zijn een initiatief van Erasmus Involved, Green EUR, de Kembé Foundation, Solve Consulting en Enactus. Klik hier voor het volledige programma.

 

Contact

Gerelateerde

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/a/f/7/smo.nl/httpd.www/wp-content/themes/thecompany/single-evenement.php on line 327